BS-FLON®

VALOR® 2000 KOMPAKT ASZTALI MÉRLEGEK

Ellenálló, gyors élelmiszeripari mérlegek, melyek növelik a gyártás biztonságát, hatékonyságát még a legkeményebb környezeti körülmények között is!

Az OHAUS Valor 2000 lemosható, vízálló élelmiszeripari mérlegek magasra teszik a lécet és megalkották az új élelmiszeripari standardot a gyors stabilizációnak és az ellenállóságnak köszönhetően. A Valor 2000 sorozat mérlegei nagy, kétoldali LED kijelzővel érkeznek és megfelelnek minden élelmiszeripari előírásnak, szabványnak és követelésnek. Továbbá a mérlegek új, ellenálló kezelőfelülettel rendelkeznek, melyek ellenállnak az átszúrásnak. A sorozat minden modellje használható egyaránt száraz és nedves felhasználói környezetben .

Standard tulajdonságok:

• Ellennálló kezelőfelület — a Valor 2000 mérlegek újfajta polikarbonát kezelőfelülettel rendelkeznek, melyek ellenállnak az éles tárgyaknak (olló, kés), melyek az élelmiszeriparban használatos munkaeszközök.
• Flow –Thru formaterv védi a mérleget a legigényesebb használati körülmények között is — a Valor 2000 mérlegcsalád bátran használható folyadékok, szilárd halmazállapotú minták bemérésére száraz és nedves környezetben egyaránt. A mérlegek NSF (élelmiszeripari megfelelőségi ) tanúsítvánnyal rendelkeznek. A belső folyadékelvezető csatornáknak köszönhetően mindig tiszták, könnyen tisztíthatók és mindig használhatók.
• Gyors eredmény kijelzés, kétoldali LED kijelző hatékony munkavégzést tesznek lehetővé — a fél másodperc alatti gyors stabilizációs időnek és a kétoldali nagyméretű LED kijelzőnek köszönhetően hatékonyabbá válik a munkavégzés.
• Rozsdamentes acél kivitel toleranciaméréssel — a Valor 2000 sorozat modelljei rendelhetők AISI304 rozsdamentes acél kivitelben is, melyek extrém könnyen tisztíthatók. A rozsdamentes acél kivitelű modellek a tömegmérés mellett még a toleranciamérési funkciót is támogatják.

Ellennálló kezelőfelület

A Valor 2000 mérlegek ellenálló mérlegházzal és0,5 mm vastag polikarbonát kezelőfelülettel érkeznek, mely ellenáll az átszúrásnak. A Valor 2000 sima felületei rendkívül egyszerűen tisztíthatók , taszítják a nedvességet. A rozsdamentes acél
kivitelű modellek tovább növelik az élelmiszerek biztonságát.

Flow Thru™ formaterv védi a mérleget a legigényesebb körülmények között is

A Flow-Thru (folyadék átfolyásos) formaterv lehetővé teszi a folyékony és szilárd halmazállapotú minták mérését a legigényesebb felhasználói környezetben is. A stratégiailag elhelyezett nyílásokon a mérlegházba került folyadék kilép a mérlegből anélkül, hogy a mérlegben kárt tett volna. A
szilikon gumis tömítésnek köszönhetően a mérleg belső részei tökéletes védelmet élveznek. A Valor 2000 mérlegek könnyen és egyszerűen tisztíthatók, így a következő munkanapot már tisztán, élelmiszermaredékok nélkül és higiénikusan lehet kezdeni.

Gyors eredmény kijelzés, kétoldali LED kijelző hatékonyabb munkavégzést tesznek lehetővé

A Valor 2000 mérlegcsalád rendkívül gyorsan, kevesebb mint fél másodperc alatt jelzi ki a stabil mérési eredményeket, mégis az igazi benefitet a kétoldali LED kijelző jelenti, melynek köszönhetően a mérleg egyidejűleg használható két kezelővel.

Rozsdamentes acél kivitel toleranciaméréssel

A rozsdamentes acél (AISI304) kivitel a Valor 2000 mérlegeknek extra biztonságot nyújt. Ezenkívül a V22XW modellek a statikus tömegmérésen kívül képesek a toleranciamérésre is, így kiválóan alkalmazhatók adagolásra, szortírozásra és minőségellenőrzési feladatok végrehajtására.

Tápellátás és hordozhatóság

Az univerzális adapternek köszönhetően (110-240V) a mérleg praktikusan üzemeltethető bármilyen feszültségforrásról. Továbbá a beépített újratölthető akkumulátornak köszönhetően a mérleg tápellátása akár 50 óra hosszan biztosított elektromos hálózat hiányában. Így a mérleg több, mint egy munkahétig használható egy feltöltéssel. Az adapter csatlakozója a mérleg alján található, melyet egy rugóval ellátott fedél zár. Ez kiváló védelmet nyújt a mérleg tisztításakor, ugyanis gátolja a
nedvesség behatolását a mérleg belsejébe.

Csúszásálló, állítható magasságú gumilábak

A nagyfelületű, csúszásálló gumilábak a mérleg sarkaiban lettek elhelyezve, hogy kiváló tapadást biztosítsanak még a legsimább felületeken, ezáltal védve a mérleget az elcsúszástól és a leeséstől. A gumilábak formaterve és felhasznált anyaga szintén megfelel az NSF élelmiszeripari szabványnak.

Egyszerű használat, legnagyobb LED kijelző

A Valor 2000 ® mérlegek kifejezetten az élelmiszeripari használatra lettek tervezve. A kétoldali, 20,5mm magas számjegyekkel ellátott nagyméretű LED kijelző pedig  nagyobb, mint a többi konkurensé, ezáltal jobb leolvashatóságot biztosít bármilyen fényviszony között.

Mérési módok

• Tömegmérés — a minta tömegének meghatározására szolgál a kiválasztott mértékegysében
• Toleranciamérés (csak az inox acél kivitelű V22XW modelleknél) — – lehetővé teszi a minta tömegének meghatározását az adott tolerancia intervallumokban. A háromszínű LED diódának köszönhetően a toleranciamérés még egyszerűbb, kiválóan alkalmazható osztályozásra, adagolásra és minőségellenőrzésre.

Tanúsítványok és megfelelőség

Valor 2000 megfelel az NSF / ANSI 169 Special Purpose Food Equipment and Devices- ra vonatkozó előírásoknak , valamint USDA – AMS NSF / ANSI / 3 – A14159 – 1 irányelveknek a Hús és baromfifeldolgozás követelményeinek.

Egyéb tulajdonságok

Vízszintjelző, beépített fogantyú az egyszerű hordozhatóságért, levehető inox acél mérlegtányér, ellenálló polikarbonát billentyűzet, rugóval ellátott adapter csatlakozó

Tanúsítványok

• Biztonság: IEC 61010-1:2010; EN 61010-1:2010
• Elektromágneses megfelelőség: IEC 61326-1:2005; EN61326-1:2006 – Class B emission, Industrial immunity
• Élelmiszer biztonság: NSF/ANSI 169-2009; NSF/ANSI /3-A 14159-1-2010
• Egyéb: WEEE/RoHS

Kedves ügyfeleink.
2023. dec. 20-tól – 2024 jan. 3.-ig zárva tartunk!